• kenburns6
  Aprendre és senzill
  amb l'ajuda adequada
 • kenburns6
  Aprendrer és senzill
  amb l'ajuda adequada
 • kenburns6
  Aprendre és senzill
  amb l'ajuda adequada
Imac

PROFES I CLASSES

En Profes i Classes estem al servei dels nostres alumnes des del 2003 amb l'objectiu de conjugar de la millor manera possible l'educació i formació dels alumnes.

Profes i classes s´ha convertit en un dels principals referents de formació de la zona gràcies a la qualitat i aprofitament de les classes.

Ens dediquem a la formació i suport escolar de totes les edats (particulars,empreses) desenvolupant la seva activitat principalment a la provincia de Barcelona.

L'ENSENYAMENT A MIDA SEMPRE ÉS LA SOLUCIÓ ADEQUADA

Profes y Clases proporciona professors particulars a domicili en tota la província de Barcelona per impartir programes educatius dirigits a alumnes de qualsevol edat o nivell d'estudis, amb classes particulars individuals i personalitzades. Cobrim tots els nivells i matèries oferint la possibilitat de realitzar classes de reforç, d'ajuda amb els deures o de preparació d'exàmens o proves d'accés.

I a més: Classes per a Grups i Empreses!

Actualització o perfeccionament de coneixements de qualsevol àrea, màrqueting, fiscalitat, comptabilitat, idiomes, o qualsevol formació a mida …
Chrome
Necessites un pla de formació a mida per a la teva empresa?Si, ho necessito
¿Et truquem?