Informació important: Nova eina per a realitzar les classes per videoconferència ja disponible.

Disponibilitat de classes en línia per videoconferència, per a qualsevol matèria.

 • kenburns6
  Aprendre és senzill
  amb l'ajuda adequada
 • kenburns6
  Aprender és senzill
  amb l'ajuda adequada
 • kenburns6
  Aprender és senzill
  amb l'ajuda adequada
Imac

Sobre Profes y Clases

Profes i Classes va ser creada el 2011 per dos mestres amb molta experiència. El major interès era poder conjugar de la millor manera possible l'educació i formació dels alumnes.

Profes i Classes s'ha anat convertint en un dels principals referents de formació a la zona a causa de la qualitat i aprofitament de les classes.

Ens dediquem a la formació i suport escolar de totes les edats de particulars, centres educatius i empreses, desenvolupant la seva activitat principalment a la província de Barcelona.

L'ENSENYAMENT A MIDA SEMPRE ÉS LA SOLUCIÓ ADEQUADA

Profes y Clases proporciona professors particulars a domicili a tota la província de Barcelona per impartir programes educatius dirigits a alumnes de qualsevol edat o nivell d'estudis, a través de classes particulars individuals i personalitzades. Cobrim tots els nivells i matèries oferint la possibilitat de realitzar classes de reforç, d'ajuda amb els deures o de preparació d'exàmens o proves d'accés.

I a més: Classes per a Grups i Empreses!

Actualització o perfeccionament de coneixements de qualsevol àrea, màrqueting, fiscalitat, comptabilitat, idiomes, o qualsevol formació a mida …
Chrome
Necessites un pla de formació a mida per a la teva empresa?Si, ho necessito
¿Et truquem?