Classes Particulars d’ Alemany

Informació important: Nova eina per a realitzar les classes per videoconferència ja disponible.

Disponibilitat de classes en línia per videoconferència, per a qualsevol matèria.

Horari Lliure 100%

Bons de descompte

Canvi de Professor

Qualificació

Tarifes econòmiques

Seguiment

Classes Particulars d’ Alemany

Saber alemany afegeix valor al Currículum Vitae d'un candidat i és una excel·lent forma d'augmentar les possibilitats de trobar una feina a Europa. Per raons professionals, l'Alemany s'ha convertit en un idioma molt important en l'entorn europeu.

Alemanya és la primera potència industrial europea i, juntament amb Suïssa i Àustria, ha començat a importar treballadors i estudiants, especialment del sector tècnic i científic, d'altres països europeus. ¿Fan falta més motius per a comprendre per què les classes d'alemany són tan importants?

Classes d’alemany: ¿Com d’alts són els teus objectius laborals?

L'alemany és un idioma complicat per als castellanoparlants. En primer lloc, perquè la seva gramàtica no és llatina i, per tant, hi ha conceptes difícils d'adquirir sense un professor qualificat d'alemany, però també la pronunciació és complexa i, per descomptat, tampoc són senzilles les preposicions, les declinacions ... És clar que per aprendre alemany és necessari obstinació, dedicació i, sobretot, classes d'alemany que se centrin en les necessitats dels alumnes.

Aprendre alemany no és senzill i requereix temps, però, què passa quan a més d'estudiar alemany cal estudiar un grau universitari en Enginyeria per treballar a Alemanya? Què passa quan la formació en alemany és complementària a una feina en una empresa que té relacions comercials amb Alemanya? Cal aprendre alemany bé, i cal aprendre ràpid, dues raons que conviden a confiar en les classes a domicili d'alemany de Profes & Classes.

No importen els horaris o el tipus de classes d'alemany desitjades, tindrem el professor / a disponible per a impartir la classe.

Per a cada formació d'alemany, Profes & Classes proposa una solució a mida amb un pla personalitzat de classes d'alemany per a particulars i professionals.

¿Et truquem?