Clases de Ofimatica para Empresas

Informació important: Nova eina per a realitzar les classes per videoconferència ja disponible.

Disponibilitat de classes en línia per videoconferència, per a qualsevol matèria.

Horari Lliure 100%

Bons de descompte

Canvi de Professor

Qualificació

Tarifes econòmiques

Seguiment

Classes d'Ofimatica per a Empreses

Que els treballadors d'una empresa dominin les eines d'ofimàtica és una manera simple de millorar la productivitat, estalviant temps i diners per a l'empresa.

Actualitza els coneixements dels teus empleats

Les tecnologies són un entorn canviant. Els programes es renoven i actualitzen cada vegada de forma més ràpida i només les empreses capaces d'adaptar-se ràpidament als canvis són capaces de mantenir-se sense patir alts i baixos.

Moltes empreses compten a més amb un personal altament qualificat i amb àmplia experiència que es deu als molts anys que porten treballant a l'empresa, però que mai han encès un PC i que, de cop i volta, es troben que l’han d'utilitzar un com part de les seves funcions ... I que han d'aprendre a utilitzar-lo amb certa rapidesa!

Profes & Clases ofereix classes d'Informàtica al sector empresarial, assegurant solucions eficaces amb total garantia i satisfacció, tant per a grups grans i en forma de classes particulars d'informàtica per a empreses; cursos d'ofimàtica per a alts directius que necessiten actualitzar o refrescar conceptes, com cursos d'ofimàtica per a principiants.

En definitiva, a Profes & Clases comptem amb una àmplia xarxa de professors especialitzats en classes tant d'Iniciació a la Informàtica com d'Informàtica Avançada.

¿Et truquem?