Classes particulars de reforç escolar

Informació important: Nova eina per a realitzar les classes per videoconferència ja disponible.

Disponibilitat de classes en línia per videoconferència, per a qualsevol matèria.

Horari Lliure 100%

Bons de descompte

Canvi de Professor

Qualificació

Tarifes econòmiques

Seguiment

Classes particulars de reforç escolar

El pas d’ ESO a Batxillerat és un moment delicat, les nostres classes particulars faciliten l'adaptació de l'alumne a les matèries que li costen.

El professor particular realitzarà un diagnòstic de la situació de l'alumne, i un cop realitzada l'avaluació, dissenyarem un pla de suport, amb objectius clars, la durada i el ritme setmanal de classes.

El perfil del professor sempre serà adequat a les necessitats de l'alumne, la titulació serà d'acord amb la matèria a treballar. Llicenciats en matemàtiques, en física, en química, enginyers... per a classes particulars de ciències. Llicenciats en filologia catalana o castellana, en filosofia, en història .. per a classes particulars de lletres.

Al Batxillerat, les tècniques d'estudi són fonamentals perquè l'alumne aconsegueixi assimilar tot el que els seus professors li exigeixen, anticipar el treball de repàs, fer esquemes, planificar cada hora d'estudi per a treure-li el millor partit.

Preparació d'exàmens

És convenient que des de 1r de Batxillerat l'alumne aprengui a establir una estratègia apropiada per a preparar els seus exàmens. Amb un professor particular qualificat, aconseguim que l'alumne sàpiga preparar els seus exàmens, i a més, que arribat el dia de l'examen, sàpiga gestionar el seu estrès, organitzar el temps d'examen, i si es tracta d'examen oral, que conegui les pautes a seguir.

El professor particular farà treballar l'alumne amb exercicis tipus en les mateixes condicions de l'examen. La correcció de l'examen permetrà destacar els punts forts i les mancances de l'alumne.

El ritme recomanat és de 2 a 4 hores de reforç per setmana durant un trimestre mínim.

Preparació de la Selectivitat

La selectivitat, és un moment crucial en l'escolarització d'un alumne, part del seu futur es decideix en pocs dies. No es tracta d'aprovar l'examen, sinó d'obtenir la nota mitjana necessària per accedir a la carrera universitària que triï.

Recomanem un treball continu durant tot el segon curs de batxillerat. Per als alumnes que vulguin assegurar millors resultats, podem dissenyar un curs específic de preparació de la selectivitat. Amb un o diversos professors, prepararem les matèries més importants per a l'alumne segons el tipus de batxillerat cursat (Artístic, Social, Científic).

¿Et truquem?