Clases particulares a domicilio de Inglés

Informació important: Nova eina per a realitzar les classes per videoconferència ja disponible.

Disponibilitat de classes en línia per videoconferència, per a qualsevol matèria.

Horari Lliure 100%

Bons de descompte

Canvi de Professor

Qualificació

Tarifes econòmiques

Seguiment

Classes Particulars d’Anglès

Sempre és el moment d'estudiar la llengua internacional per excel·lència, però els seus horaris dificulten assistir a classes d'anglès, necessita classes amb un vocabulari concret per la seva feina, necessita reforçar les bases, l'anglès se li dóna molt malament, etc ...

No hi ha excuses ni raons que valguin! Ha arribat l'hora d'aprendre anglès i, si està decidit a aconseguir-ho a Profes & Clases tenim els professors particulars d'anglès que necessita per aconseguir-ho. Així de clar.

No hi ha excusa per no aprendre anglès!

Si el problema està en els horaris o en els dies que té lliures, tenim professors particulars d'anglès nadius i bilingües per a qualsevol dia, i a qualsevol hora, inclòs en cap de setmana, ajustant-se al seu ritme de vida. I com són a domicili tampoc perd temps en desplaçaments.

Si té una mala base gramatical en anglès és difícil avançar a un nivell superior. Les classes particulars d'anglès de Profes & Clases proposen un pla personalitzat a la mida de cada alumne, en el que marca el ritme i els continguts segons les seves necessitats, reforçant les mancances i la base, però avançat en l'aprenentatge d'allò que ja sap.

Preparar-se per qualsevol examen oficial, el KET, el TOEFL, el First Certificate, Advanced o Proficiency, el GMAT, Nivell C, etc ...

¿Et truquem?