Clases particulares a domicilio de Portugués

Informació important: Nova eina per a realitzar les classes per videoconferència ja disponible.

Disponibilitat de classes en línia per videoconferència, per a qualsevol matèria.

Horari Lliure 100%

Bons de descompte

Canvi de Professor

Qualificació

Tarifes econòmiques

Seguiment

Clases Particulars de Portuguès

Avui en dia, moltes empreses espanyoles de diferents sectors tenen inversions a Portugal o al Brasil, de manera que tenir un bon domini del portuguès pot convertir-se en un avantatge competitiu en el món laboral.

Aprèn Portuguès a casa teva i al teu ritme

Hi ha estudis que indiquen que una persona espanyola pot entendre prop del 80% d'alguna cosa escrit en Portuguès, per exemple, d'un correu electrònic comercial; però això no vol dir que siguin capaços de respondre a aquest mateix email, o de mantenir una conversa fluïda per telèfon... Així que la comunicació en portuguès amb empreses o per estudiar en una Universitat a Portugal és impossible sense classes de portuguès.

Però, no sempre aprendre portuguès vol dir estudiar portuguès de zero, ni tampoc vol dir que tots els espanyols tinguem les mateixes dificultats per aprendre portuguès, o els mateixos objectius.

Aquesta és la raó per la qual cada vegada són més els alumnes que busquen classes particulars de Portuguès. Perquè són personalitzades, però si a més es busquen classes de portuguès de qualitat i amb resultats garantits, a Profes & Clases disposem de professors particulars de portuguès nadius i bilingües capacitats per impartir classes a mida i de desenvolupar la formació a partir d'un pla personalitzat i centrat en els objectius que l'alumne busca, ja siguin aquests comunicar-se amb amics portuguesos, estudiar en un país de parla portuguesa o entaular relacions amb empreses portugueses .

¿Et truquem?